try click here

February 18, 2012

Bermulanye kisah baru SEM 4 bersama muka muka baru.



Assalmualaikum korang semua..
sume nih wajah wajah section 08..sume comey comey.
.so happening gile ok..da lah tuh sume sekepala.

Hope dalam setiap perjalanan menjadi seorang student section 8 berjalan lancar.
kitorang sume understanding each other.haa

yang abang abang ade..adik adik ade,hero malaya ade.perempuan mlayu terakhir ade.
pakej sume ade.
Da jadi satu trend ntok kitorang jadikan section kite sbgai 
1 happy family
becoz of sume membantu.

yang pandai ajr yang kurang pandai..
yang x kenal da jadi kenal.yang sombong jadi x sombong.

Da jadi family,so korang mane yg DEKAN..
ajar lah adik adik,akk n abg2 kite yang lain
jadi DEKAN jugak.
insyaallah.mane tau kan..

_Menjadi satu kejutan untuk KPTM bangi buat kali pertamanya.
1 class section 08 2012,menerima anugerah dekan(semester 4)-
kan best dengar tuh

same same kite majukan diri ok.
tak de sombong sombong..layan sume sbgai 1 family.
Xnak berpecah sehingga sem 5..

ok ok..ni je yang aku nak publish rini sbb nye..ade pic class
yang aku sendiri nak edit.

+KAN BEST KALAU ADE 1 GAMBAR CLASS.UNTUK DIJADIKAN 
KENANG KENANGAN+

February 17, 2012

hye hye hye bloggerss

asssalamualaikum korang.hee..malam nih tatau nak wat pe.bosan..then da disebabkan dapat balik rumah tercinta means dapat "blogging" lagi..

Assigment yang belambak dan quiz n test yang bakal tiba..study study n study smart..chill lah tamau fening fening lalat