try click here

December 22, 2011

homemade tshirt 2





Assalamualaikum ...Today nak story pasal benda kat atas nih..act ni adelah kain velvet yang dijahit kat baju..kkitowang wat khas ntok kanak2 bawah 12 tahun..macam2 saiz,besar kecik..sume ade..
and kalau ade org dewasa yang nak boleh tempah design ape..and kalau nak selesa mungkin boleh guna baju nsendiri.i mean tshirt sendiri lah..

Mungkin nampak simple tapi alhamdulillah perjualan kami meningkat..makin banyak tempahan..kami ade send kat jb,perak,and seremban.hahhaa..x banyak pun..baru nak meningkat..

Jahitan sume guna tangan...market kami hanya untuk kanak2 jea,tapi ade demand dri golongan dewasa..yang mengatakan,dowang suh buat baju untuk remaja..bukan ape..Ianya hanya kamu sorang jea yang ade..org lain x de...harga x lah mahal.harga biasa untuk tshirt..

Kalau nak buat baju couple yang unik berdasarkan design sendri pun boleh..

ade pape masalah atau pertanyaan boleh komen 

mubi,cool blog,tutti fruity and auntie anne .yummyy

Assalamualaikum..bersambung lagi..act nak berterima kasih kat my friend tuh coz sudi belanje...

"saya nak tgk cite mission impossible lah"
"Alaaasaya nak athur cristmas.."
"emm macam nih kite masuk 2dua nak??"
"Banyak lah..tamau lah nati lenguh Bon*** saya hee"
"Emm ok,ak decide lah"
"Heee.saya nakkk tengokkkceritaaa  "
"Heii,cepat lah..main2 plak"
"saya nak mission imposible ghost protocol"
"main2 yeh"
"Betul2 lah nih,saya banje awk bayar"
"Ok ,no hal..jom"

lepas kua je dari panggung perut aku berkumandang pulak..
tibe2.. heheh


"awk nak mkn ape..??saya lapar nih"
"Ermm.saya x kisah"kataku
"Awk nak makan ape?saya belikan"
"saya kalau dapat cool blog o icedea and auntie anne,da berbaloi"
"Ermm sini ade cool blog and auntie anne awak.jom kite cari jom"
"Eyh tayah lah,nanti2 jea.awk kan lapar tadi"
"Tape,saya tau awak diet.hahah"
"Perli ke haper nih"mula lah muka muram .hah
"Tade lah.jomm"

10 min kemudian aku dapat 2dua tuh..dia trus bawk aku g pizza hut,katanya nak mkn super cheese tuh.hehhe

"Awk,mkn nih skit,sdap"
"tamau,masin"
"X lah."
"emm sedap.tapi nati gemuk lah saya coz ade 7 jnis cheese dlm nih"
"Ok2..yang lbh nih tapau bawk balik"

Sepanjang hangout asik gelak memanjang jea.hhahah..klaka sagat ok?
 mlm nak balik tuh..mate die melilau cari ape pun tatau/


"Kanpa nih?awkcri ape?toilet eyh.hah"
"So funny..mane ade lah..saya cari tutti fruit lah."
"Owh kat sne lah"
"emm..cpat2..x sabar nih"

jalan time tuh mmg laju sampai x ingat pakai heel..hahha..kalaka gile..

"Emmm sedap nye.awk nak ase sy nye?"
"Nak??awk ni buat sy gemok ..tapi awk cam tau2 jea an saya mmg mnat gle gan ice cream nih..yumm"
":) u welcome"


the next ape yg terjadi pastu x ley gtaw.hahha..
sebab masing2 balik uma,hahha..so ape yg terjadi kat aku???
Kene bebel..but still hapy ok


+THANKS AWAK SEBAB BANJE NEXT TIME BANJE AGI TAU+

mak Vs abah _lawan snooker_

   Assalamualaikum and very good evening u alls..kebanykkan blogger say "Fuhh.fuhh berabuk blog aku" tapi aku nak pusing sikit " Ya allah,blog aku lawa lagi..kenapa x berabuk abuk macam yg lain"hhahah.sengall..Nih,pasal title atas tuh..

emm kenapa tajuk dia mak vs abah???Nak tau?sebbnye,mak gan abah lawan snooker sape paling tinggi score..
hhaha klaka sangat..tapi sweet jugak,mak nih pun bley tahan sengal die,abah pun 2x5 ..

Caya x caya,mak aku yg x pnah pgg kayu snooker boleh menang...mungkin mase kanak2 dulu die suke main galah o sumpit kot.tu yang pandai jea.hahhaha..Aku pun x reti nak main..Terror x terror lah...



Kan...????? terror x????? kawan yang blah kiri "My dad" n "My mum"

Last skali mak aku yang menang....boleh tahan kan???Tapi aku x puas hati sbb aku x reti..nih yang nak try main jugak...Abahh,next time kene banje 2 hours ntok sorang ok??

k lah sampai nih jea, entry,bnyak story nak share...masa aku terhad nak meng'hupdate'.heee..assalamualaikum korang..

belajar swimming jom!!

Assalamualaikum bloggers..today nak story sikit pasal swimming..
Khamis lepas.kami sume g berehat kat johor..Kenapa johor???
Nak tau ??sebab nye kat sane ayah ade keje sikit and dapat jumpa sedare mara kat sane..Almaklum lah adik bradik mak ramai.so mmg tertumpu kat sana je..

berbalik pade title kite.."swimming"
Sebenarnya tu sume my famly pic..my mum spoting an??siap pakai google lagi..tu lah,da tua2 baru nak blaja renang..so kay lah asal dia happy..Yang mengajar dorang swimming tuh..aku lah,"Teacher"..tak de lah pandai mane..tapi boleh lah....

Sape2 yang nak aku ajarkan,bolehh..tapi keselamatan tanggung sendiri,lemas sndri tggung sbb aku
pun kalau berenang x timbul2.hhahahha...tak de lah..aku boleh jea,cuma x banyak skill.hhah

kat sini aku sertakan picxa yang aku janji nak share.
saya lah tuan yg ngajo. (still pakai tuhh)Malunyee) i mean pelampung lah.heyy




yang nih,my mum n adik2..
amacam bole tahankan??


Place : Amansari Residence Resort pasir gudang
suke2.

assalamualaikum