try click here

September 7, 2012

nothings gonna change my love for you


Heyy peeps,gud evening..
today i would like to share my feels toward ....? i don't know.haha


when I sing this song I feel relaxed and feel like hugging someone I once loved.

This song is full of deep meaning .. drop by drop tears fall when reminisce back ..
just want to share a song that was so romantic and touching thats all.

heehee.. bye

last semester Dip in business management










Assalamualaikum,kembali lagi..sem ni,last sem kami semua bersama insyaallah akan de hari lagi yang lain..
Da pertengahan sem da..test pun x habis lagi..da sebok nak update..

Emm.will miss u guys ,x kisah lah ape pun..

Awal bulan sbelas dah final..next year da start practical..Emm,alhamdulillah dapat sampai ke sem yang terakhir,dan masih tetap kawan yang sama dari sem 1.thanks lah walau ade masalah besar skali pun..gaduh lah ape lah..tapi still ade..

Ok lah sampai nih je..assalamualaikum