try click here

February 14, 2015

Hati yang dilukai

Assalamualaikum  you guysss...

Actually tak tau nak bagi TITLE ape..and tulis ape yang terlintas dihati,sebab hati aku tengah luka skang..Pelbagai segi aspek, contohnye kerja,kehidupan and whatever lah..And now berbalik pada tajuk ni, nak menceritakan tentang kisah seorang budak lelaki yang sangat menyintai
Someone..

one day this guys

TERIMA KENYATAAN CIK NADIAH OII

Hai..everyone..hari ni aku dah install my blog app..act x nak pun buat sebab buat berat phone je..tapi disebabkan aku rindu dgn blog aku..aku buat jugak.walau pun kecik je keyboard..hahah..

And and aku nak bg tau..yg aku dah ok..aku da boleh terima kenyataan and aku dah sedia..sebelum ni aku xsedia terima apa apa keputusan and  ape yg blaku..but now im ok..