try click here

February 19, 2012

boneka monyet yang comel






Assalamualaikum semua..pagi nih saje nak shared patung yang kite buat nih,hee..sengaja jadikan hiasan kat bilik tido.

memandangkan aku lhir tahun monyet,aku buat monyet mengunakan stokin,kapas,benang,button,mata.heee

amacam comel x..tapi x pe lah x secantik org lain yang buat..tapi
kalau ade sape sape nak tempah..bole contact kite..

bukan manusia je k yg ade sahabat..monyet pun ade taw..cute kan .
Macam monyet bruno mars ..
meh meh meh....tengok lah ..

Benda ni pun ade yg da jual.sbb ade pemintaan..1 patung kite jual 12 ringgit untuk member je..
kalau rasa nak bagi hadiah kat gepren boypran bagi nih je,save bujet.hee

ok sampai ni je entry kite sebelum balik bangi jap g..
bcoz da balik bangi x berkesempatan nak blogging..

test,kuiz,sume da menunggu.hee..gud luck.babai.
assalamualaikum

No comments: