try click here

April 14, 2012

Battleship ..awesome!



Assalamualaikum..heypp lame x menjenguk blog nih..sesawang da banyak da ni..
time tuk cuci sume..hee.btw..Malam semalam g tgok wayang battleship tajuknye..huwaaa

sangat lah seronok ok..dan kaki wayang macam aku ni sememangnye cepat je  melangkah ke tempat tempat best..
seharusnya hero dia adelah boyf aku.heee
cute je muke dia ble marah dan cite die x le bosan sbb ade babak yang menarik.
Hopper and nagata are the best lah..

emm x ley nak cite panjang nati krang bosan so ape kate yang x tgok lagi cepat cepat pergi serbu.hee

assalamualaikum

No comments: