try click here

September 7, 2012

last semester Dip in business management










Assalamualaikum,kembali lagi..sem ni,last sem kami semua bersama insyaallah akan de hari lagi yang lain..
Da pertengahan sem da..test pun x habis lagi..da sebok nak update..

Emm.will miss u guys ,x kisah lah ape pun..

Awal bulan sbelas dah final..next year da start practical..Emm,alhamdulillah dapat sampai ke sem yang terakhir,dan masih tetap kawan yang sama dari sem 1.thanks lah walau ade masalah besar skali pun..gaduh lah ape lah..tapi still ade..

Ok lah sampai nih je..assalamualaikum

No comments: