try click here

June 23, 2011

kisah KAMI di semester 1:>>section 30

wajah2 keriangan bersama lect kitownghurmm..
nak bercerita sikit tentang kisah kami semua ketika awal kelas.
sir nasir nih ajar account..cite nih masih segar dalam ingatan aku.mase tuh.
first class account,sungguh gem sgt coz lect x masuk....satu hari tu,hampir 2 minggu
dia x masuk class.lect baru kate kan..ttbe ade sowng mamat ni bersuara lak..maralah konon,lect x masuk nati nak exam tatau pape..patu die pun gan selamber g cari lect tuh.suh ngaja..haaaa..first day lect masuk ,ramai lak student x de dlm kelas..so kay lah..second class lak..makin ramai x de..lect tu hampir mengamuk student die x de dlm kelas..lect tu pn berkata lah dgan manis mulut nya "mane student lain,xkan ni je student yg nak blaja"..sume diam x brani nak jawab.,"kite tggu sume student ade dlam class barulh start study..class da lah stengah jam je.haisssssHH!!!wat hal lah plak..
tguu punya tggu,dowabg still x dtg..lect tu still nak tguu.tetiba mamat ni bersuara lah plak ."sir,x kan nak tggu downg plak..kite blaja je lah dulu.x yah nak tggu lagi"ye r kan xam da nak dekat sape x cuak.ape pun x taw age..
sir pun benggang coz NABIL menjawab..dowang berbahas sesama dowang.lastly sir kua kate nya x nak ngaja bdak kurang ajar nh..sir g smayang kat surau jap .5 min kemudian,dia nk jumpa 2org masuk bilik dia dgn berglir2..luahkan masalah ketidak puas hati..patuhh..ble time aku,die kate da habis da..aduhhh..baru nak perang mulut.heee :)..mgu seterusnya,class start cam biasa..kitowang cdang nak wat class ganti ntok sub yg terlepas..bincang punya bincang akhirnya sume bersetuju kite buat class malam tiap hari khamis.(LAH KOT LPE>HEEE)

lame kelamaan sir mula rapat gan kitowang,lepak sme2,mkn sme2,ngumpat sme2,sume same2..tapi tu suma da tinggal kenangan manis wat kitowang..but da nek sem 2 lembaran baru pulak...masih ade prob dgan lect lain...natikan sambungan sem 2 kitowang besama miss yang agak spoting gan kitowang cam sir spoting gan kami..

lets go dude..






No comments: