try click here

September 21, 2012

benci kamu sayang kamu !!

Assalamualaikum..heyy peeps..

Sekian lamenye x berblogging..bnyak je cite nak share..sem nih macam2 yg jadi..ade yang nih lah..itu lah..ape lah..sume lah..Sampai gaduh2 lah..haishh sakit kepala..

Pasal benda yg kecik boleh gaduh..humm :)
Event saya benci kamu saya stilll sayang kamu
bole paham ta??

Hummm.. " apa yang terjadi antara kita sekian lamenye ,aku still pikir and care walaupong hanya KAWAN.." 

Sometimes org sekeliling susah nak pahm keadaan kite kan..Mudah sangat nak sakitkan hati walaupun da berkali2 disakitkan..walau menangis air mata berdarah skli pun,tetap same je..

Laki ke pompuan ke,kalau marah and cakap tak pernah pk perasaan kite..Geram mane,benci mane,sakit mane hati.,doa untuk KAU sentiasa ade dalam solat dan pesanan korang masih terpahat..

Sejahat mane aku pun..aku masih nak tengok kau bahagia and senang disamping org tsyg..sakit aku,mungkin tak nampak..tampak senyuman yang FAKE untuk ilang rase sedih and sakit..

HIDUPKENEHIPOKRIT ..ye ke???

"tiap bicara yang lidahku kata kan,adalah hanya kerana ingin melihat kau bahagia.."

assalamualaikum KAMU !!

2 comments:

Fifiedao said...

benci kamu, syg kamu ketat2..hehe..
maaf kn salah silap aq...

Nadia Nazar said...

tiada ape yg salah melainkan salah..hahahsyg ketat2 jugak..