try click here

September 23, 2012

sebelum tuh

Haii..asslamualaikum..jap je lagi da nak balik bangi..sempat lagi nak update..
humm..dengan sakit yang melanda,kene kuatkan diri and kaki nak balik bangi..

this thurs ade interview then weds,ade GN..hum..dugaan penuh dugaan.heehee

btw,saje nak story,semalam sempat g H wat Med Cek yg sterusnye..kebetulan nga x bape shat..
bile cte kat "D" dia cume bagi ubat tahan sakit jea..haishh...Nak gerak pun x boleh ok.Sampai nanges2..

Bile dalam keadaan yg x berapa sihat , sume yang blaku kat skeliling mula lah rase nak ngamuk..tengok sane sini rase benci..

CEMBURU

emm da start nak merapu lah tuh, 

No comments: