try click here

September 13, 2013

My future wedding..wahh!!

Assalamualaikum..

Heypp....ermm..agak agak kalau tahun depan bulan 3,kita langsungkan pertunangan ok ke,and bulan 9 or 11 terus nikah..

And sanding buat dua belah pihak sekali harung..contoh hari ni nikah ,esok sanding, Tapi sanding buat sekali and grand sikit..ok tak..sebabnye sebelah sana, dekat selayang and kite di cheras.. Tak lah penat sedara mara..Boleh bertandang dari pagi sampai lah malam..

And yang pastinye nak tema TAMAN ( GARDEN ) ala ala ENGLISH CLASSIC .yang warna agak agak macam colour pastel..not so bright or so Sparkle.

And and kat taman tuh ade gantung butterfly pink and purple color but still pastel
 wahhh!!! dah dapat imagine dahhh!!..how come, its come in unexpected..
Its like something drawing in my mind and i want my wedding are same just like what i just imagined..

Ayahhh!!! please please, one moment only..but don;t worry .i will do it by my self and my lovely partners,cousin,sisters,brothers...Wahhh!!! its so many idea.

and and kalau meja pelamin tuh ala ala romantik sikit,
ade bunga bunga dekat tepi meja tapi tak nak lah gelap macam nih..nak yang terang sikit..



wahhhh!!! romantiknye..tapi lebih kurang macam nih lah..
And kami punya kerusi sanding tuh guna buaian yang dialas dengan kusyen empuk yang berwarna pink pastel.yang pastinye kene ada banyak bunga and garden themekan??
yang nih pulak "meja tetamu" how sweet
and yang penting color tuh mesti ade color pink,purple,red,white for our theme wedding.
scallop tuh,just not so shiny lah..Warna pink belacan cair or white color

just like our love story white like a pearl

ok lah thats all.tu je lah kot..yang penting look like simple and romantik
-SENYUM LEBAR-

- KALAU TAKUT ADE NYAMUK,BAWAK LAH RIDSECT ,HIHIH-

No comments: