try click here

February 18, 2015

BABAY!!!!

Asalamualaikum peeps.. petang nih rase lemau sgt sbb penat pasal ape pun tak tau..btw banyak plan je rini..tp terpaksa rileks sbb x sihat..

BUKAN ni sebenarnya yang aku nak cakap..
Aku tak paham kenapa org yang aku kenal mesti akan sakitkan aku, i mean "closed" ..why eyh..ape korang ngat aku x de perasaan..kalau awal2 lg kau da x ske kau bg tau je lah..x susah pun..

tak de lah sakit sangat kalau kau bg tau awal2.. ni lg sakit bile kau buat aku syg kau then kau tinggal..

Ahahaha..tapi tak pe..aku da mula terima..tq sahabat bg aku semangat untuk semua nih..cume aku nak bg tau "kau" jgn pernah menyesal dengan ape yang "buat" ..tak kisah lah ape skali pun yang terjadi kat aku..aku menyesal dengan diri aku sendiri..

No comments: