try click here

November 3, 2011

memori 3 rakan karib ketika raya korban 2010

                           this is my beloved frend..from tahun pertama..ika ,aku , kak sarah..



Awal2 pgi 3 kawan nih g masjid as solihin sembahyang raya same2 weyhhh!!x dpt byangkan..muka sume suci jea..Maybe this is the last memory that we create coz,x kan ade lagi sume nih.
All this pic has taken by us and all of them so nice..Time tuh raya korban kami x balik konon nye mals nak balik..Btw,uma aku dekat je kot kat cheras..x jauh mane lah..Time tuh aku mmg ade ajak tdo uma sbb dowang dua je an..so dowang segan plak time tuh n for frend lah aku x balik n aku stay kat sane..tapi azab lah..sume kedai tutup,yang ade dlm blik roti n magi..sungguh menyedihkan ..

This 3 person kebulur yang amat..sebabkna lapa lah ktwang jadi pekak,bisu,buta..haaa
kalau pert kosong,x bejalan lah sume..and 1 day we all mnx tlg sumone ade 3 org JEJAKA yang tlg kami time tuh..Cari kedai mkn sbb da lapa gle..masuk mcd full,masuk kfc pun same..last2 mamak jadi sasaran.Take away je lah mampu sbb tmpat full..Bile da knyang msg2 wat hal msing2 x de keje hampir beribu pic yg kitwg snap..nak online hampeh lah kan..

Then , berikutnya pun mcam tuh,Ape pun memori mase tuh penuh dengan tawa riang 3 rakan nih..n now maybe x lagi...ape pun yang berlaku ade hikmahnye dan tuhan maha mengetahuikan.Sampai sini je kot cerita 3 rakan karib nih..Selamat menyambut hari raya korban yea sume..salamm.

No comments: