try click here

January 1, 2012

semester 3..penuh dengan keriangan

mas.lela,memeyfatin nadhira,fifi,ika, ana n aku.

mirul,karim,mohsin,alip,nora,fatin izati,amy,iyra n ika

afirah,mira,ieza n lela

ana,ika n aku

fasiha,fakira n afniza
-semangat bola-


Assalamualaikum..heyy gambar2 kat atas nih my classmate sem 3..sengaja nak publish kat sini coz boleh jadi kan kenang kenangan dengan dorang sume..even..bla bla bla.heee..

pape je..ape2 pun happy sbb dapat bekerjasame dengan dorang,happening gile n the most spoting guyzz.

Next sem ,x taw lagi macam mane?? sbb da x boleh pilih sendri..KPTM tetapkan..umm..
Act ramailagi tapi nih jea pic yang ade..hee..btw tq coz be my fren 4 this semester..sangat hargai ok.

Lect yang jadi ke'anti'an para pelajar time tuh madam macro  'madam maimunah'..Tapi alhamdulillah da jadi rapat sangat..n now da jadi the best lect..

Next sem,siapa lah pulak kan??haihhh..bersedia lah..
Sape2 yang x dpat 1 section tuh,aku harap boleh trus jadi fren 4 ever..
insyaallah dengan izin allah ok..

N x lupa,tq sbb banyk luangkan mase dengan frend.outing sume..the great  things i ever have

Assalamualaikum..