try click here

November 19, 2011

Aku bukan tomboooyyyyyyyyyy!!!!!!!!

 


http://youtu.be/xnXU3mVQLKQ
tgok lah trailer die.bes

Assalamualaikum semuaaaaa..Wa nak cite sikit ar sinopsis die before aku mulakan hujah aku jap g..bace nih;


Aku Bukan Tomboy mengisahkan kehadiran seorang gadis, Farisa atau Harry dalam kehidupan dua pemuda bernama Harry dan Burn memberi persepsi baru mereka terhadap gadis yang berperwatakan lelaki. Tekanan dialami sejak dia di alam persekolahan terutama dek sering dibuli beberapa pelajar pengkid menyebabkan Farisa mengubah imej dirinya sebagai seorang yang berpersonaliti kasar dan agresif.


Harry dan Burn ialah dua jejaka yang mahu menjalinkan hubungan istimewa dengan Farisa. Namun, pada masa sama, dua pengkid bernama Bell dan Sam turut mahu memikat Farisa untuk menjadi pasangan seks songsang mereka. Konflik cinta tiga segi yang berbeza senario memberi dugaan besar dan pengalaman menarik buat Farisa.

Actually,aku,iza,fasz n fiza baru je tgok mubie nih pada hari khamis tanggal 17 november.hahha..
Bagus sangat lah kan..Empphh..Cite die best siot..Aku gelak besar dalm cinema tuh,sampai abg sebelah marah.hehhe..Sambil menikmati popcorn caremel,ade pangilan masuk pulak..potong stimm betul..hehe..bia lah...aku nak layan dulu...

Korang cepat2 lah g tgok mubi nih..Gelak x habis korang..Ok lah ni je yang aku nak story..Kalau nak tau best ke x??g lah tgok..
Cam mempromote pulokk..
Salamualaikum readers..

No comments: