try click here

December 22, 2011

homemade tshirt 2





Assalamualaikum ...Today nak story pasal benda kat atas nih..act ni adelah kain velvet yang dijahit kat baju..kkitowang wat khas ntok kanak2 bawah 12 tahun..macam2 saiz,besar kecik..sume ade..
and kalau ade org dewasa yang nak boleh tempah design ape..and kalau nak selesa mungkin boleh guna baju nsendiri.i mean tshirt sendiri lah..

Mungkin nampak simple tapi alhamdulillah perjualan kami meningkat..makin banyak tempahan..kami ade send kat jb,perak,and seremban.hahhaa..x banyak pun..baru nak meningkat..

Jahitan sume guna tangan...market kami hanya untuk kanak2 jea,tapi ade demand dri golongan dewasa..yang mengatakan,dowang suh buat baju untuk remaja..bukan ape..Ianya hanya kamu sorang jea yang ade..org lain x de...harga x lah mahal.harga biasa untuk tshirt..

Kalau nak buat baju couple yang unik berdasarkan design sendri pun boleh..

ade pape masalah atau pertanyaan boleh komen 

No comments: