try click here

December 28, 2011

naik sport car ke cameron ?



Assalammualaikum you all kembali lagi,.hahaa..
Pic nih baru bape hari yang lepas..bersama kereta sport merah menyala gitu..
mesti korang tertanya tanya kan macam mane nak sumbat 7 anak n laki bini. total 9 org.
muat ker??kete nih pun muat ntok 3 orang je pun..

Macam biasa lah kami yg besar x ikut sebb dowang g pun atas sebb kerja..
malas nak ikut,duk uma update blog n tgok tb lagi bes..
emm agak2 sape nye kete nih ek??bole teka?
kete nih kete sewa..sbb nya kete kitowang anta bengkel,tetiba rosak pulak.
n upah sorang driver untuk bawak..
si suami isteri duduk belakang lah,,emm..

syok kan??aku pun x naik lagi..so kay next time nadia.

budak kecik naik kete satu lagi .





kete nih..emm siyes best taw,,nipun hired sowang lagi driver,best x??
tapi yg x best sbb aku x de,tu yg x best..
This time,our vacation must be so happy...
nak tau mane?
JB je.taoi seronok ok..nati abis vacation upload more pic ok.
ok lah assalamualaikum'

No comments: